De 9 Muser | Hvidesande

De 9 Muser

Hjertelig velkommen hos De 9 Muser på havnen i Ringkøbing

I over 10 år har vores ønske og mål været at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk.

Vi sælger kunst, hovedsageligt fra dygtige kunstnere i Danmark og Europa, som ikke ses så mange andre steder. De 9 Muser elsker at overraske og der kommer hele tiden nye spændende varer i butikken. Vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhent bare genialt!

Vi fører selvfølgelig også de kendte mærker indenfor brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi har et af vestkystens største udvalg af Rudi og Harald tasker i italiensk skind og super flotte smykker fra Rabinovich og Dansk Smykkekunst.

Du kan også købe vores helt egen Magda Madsen kaffe og mange andre lækkerier til selvforkælelse eller måske til en gavekurv!

Med en skøn udsigt ud over Ringkøbing Fjord og en beliggenhed på havnen i Ringkøbing, er rammerne sat til en dejlig oplevelse …

Del denne side

Opdateret af:

Destination Ringkøbing Fjord holger@hvidesande.dk
 

Kontakt

Adresse

Havnepladsen 1
6950 Ringkøbing

Telefon

+45 9733 0301

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.241205
Latitude : 56.0885322