Watersports | Hvidesande
Hvide Sande Havneudvidelse

Hvide Sande Havneudvidelse

Strandpromenaden kommer til at strække sig fra kunstværket Vestled ved sydstranden og cirka 135 meter sydpå til den nye sydmole. Anlægget betyder, at gangbesværede, barnevognschauffører og folk, der ikke vil have sand mellem tæerne, nu også kan spadsere langs klitroden. 

Udvidelsen af havnen omfatter også en dybere indsejling, som giver større skibe mulighed for at anløbe Hvide Sande Havn, en ny industrihavn på nordsiden af havnen.

Skaven strand

Skaven Strand

Fornyelse med respekt for det oprindelige
Skaven Strand er endnu en af de små hyggelige fjordhavne ved Ringkøbing Fjord. Gennem de seneste år er havnen blevet nænsomt forskønnet, så hele området nu fremtræder indbydende og attraktivt. Alle forbedringer er foretaget med respekt for det oprindelige fjordmiljø, der i sig selv er Skaven Strands største attraktion.

Strandnumre

På de danske kyststrækninger findes der ingen ”rigtige” adresser, og det kan være vanskeligt at finde op fra stranden på det rigtige sted (klitter og strand ligner hinanden set fra havsiden) eller, i tilfælde af ulykke, at kunne forklare nøjagtigt, hvor hjælpen skal køre til. Derfor har rigspolitiet i samarbejde med kommunerne tildelt strandnumre – grønne skilte med sorte tal på hvid baggrund.

De 7 baderåd

1. Undersøg, hvor den nærmeste redningspost befinder sig, og læs instruktionen inden opholdet på stranden og badeturen i havet. 

2. Mærk dig nummeret på den sti i klitterne, som du er gået nedad til stranden

3. Bad aldrig i hårdt vejr, aldrig alene og aldrig i beruset tilstand