Angling | Hvidesande

Få en guide med til de rigtige fiske-steder

Hvis ikke man kender området og ved, hvor fisken står i åen, kan man få en guide med på fisketur.

Når man skal fiske i Skjern Å og ikke ved, hvor man helst skal stå, så er det muligt at få lokal hjælp og måske også få noget teknisk assistance, både om kasteteknik, hvordan agnet skal føres i vandet og hvordan man lander fisken, når den er fanget. Indholdet af en guidning vil blive sammensat efter behov.

Fiskebutikker

Hvide Sande er fyldt med fiskebutikker, der sælger friske fisk, røgede fisk og skaldyr. Vælg blandt det store udvalg af fisk fra Vesterhavet, og handl ind til frokostbordet eller aftensmaden. 

Hvide Sande Havneudvidelse

Hvide Sande Havneudvidelse

Strandpromenaden kommer til at strække sig fra kunstværket Vestled ved sydstranden og cirka 135 meter sydpå til den nye sydmole. Anlægget betyder, at gangbesværede, barnevognschauffører og folk, der ikke vil have sand mellem tæerne, nu også kan spadsere langs klitroden. 

Udvidelsen af havnen omfatter også en dybere indsejling, som giver større skibe mulighed for at anløbe Hvide Sande Havn, en ny industrihavn på nordsiden af havnen.

Stauning Havn

Stauning Havn er en af de mest idylliske små havne ved Ringkøbing Fjord. I den lille fjordhavn på østsiden af fjorden går livet nærmest i et med naturen. Her er et hyggeligt miljø og en afslappet atmosfære, som passer godt til den musikfestival i jazzens navn, som i august hvert år samler mange mennesker på havneområdet.

Fiskeri ved Bork Havn

Fiskemulighederne er optimale ved Bork Havn - og i Ringkøbing Fjord i det hele taget.

Grejbutikker

Find alt udstyr indenfor lystfiskeri, jagt og friluft. Butikkerne sælger både tøj, professionelt fiskeudstyr og meget andet. Personalet er selv engagerede friluftsmennesker.