Abelines Gård | Hvidesande

Abelines Gård

Oplev livet som i gamle dage På Abelines Gaard har I mulighed for at opleve, hvordan livet var på klitgårdene langs den jyske vestkyst. I udstillingen “Fortidens ansigter” kan I vælge, hvad I vil høre, når Abeline og Esepigen fortæller om deres liv. Desuden kan I ofte opleve demonstrationer af den levende historie, når gamle håndværk bliver levendegjort på gården.

Til familiens yngste, og de barnlige sjæle, er der mange sjove spil og lege fra gamle dage både ude og inde. Prøv at gå på stylter, spil ti-bold og bobspil. Lev jer også ind i børns hverdag for 100 år siden, når I prøver vores underholdende skattejagt.

Abelines Gaard har også tilknyttet en redningsstation, hvor der i løbet af året også afholdes arrangementer. Her kan I blandt andet opleve, hvordan en redningsaktion var i gamle dage.

Der finder også en hyggelig café, hvor I på udvalgte dage kan nyde en stor kagebuffet - og ellers serveres der kolde og varme drikke og almindeligt kaffebrød. På gården er der en lille museumsbutik, hvor I kan finde souvenirs og købe is. Se museets webshop

Hele sæsonen tilbyder Abelines Gaard ugentlige introduktioner til den gamle strandfogedgård på dansk - i juli og august foregår introduktionen også på engelsk. Se tider på http://www.levendehistorie.dk/Det_sker-2


Levende Historie

Abelines Gaard er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor I kan opleve historien der hvor den foregik. Museet består af en række autentiske bygninger, der alle fortæller en spændende historie om det liv mennesker gennem tiden har levet der, og hvordan landskabet har præget det!

På Ringkøbing-Skjern Museum er historien ikke bare i montre. Her kan du opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger. Med et ugekort eller årskort er der rabat ved at besøge flere besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksen. Ugekortet kan købes på museets besøgssteder, Ringkøbing turistkontor og Hvide Sande turistkontor.

Vil du vide mere om Abelines Gaard, åbningstider, priser, dato for aktiviteter og arrangementer besøg www.levendehistorie.dk eller følg os på www.facebook.com/abelinesgaard

Læs Levende Historie her.

Åbningstider / Tidspunkter

01/04/2019 - 31/10/2019 Mandag - Fredag, Søndag 11:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

Destination Ringkøbing Fjord holger@hvidesande.dk
 

Kontakt

Adresse

Sdr. Klitvej 87
6960 Hvide Sande

Telefon

+45 9731 5127

Fakta

 • Faciliteter

  • Aktivitetsmuligheder for børn
  • Medbragt mad er tilladt
  • Museumsbutik/Kiosk
  • Parkeringsplads for busser
 • Samlingernes emne

  • Kulturhistorie

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.155984
Latitude : 55.945529