Giv den gas på surfbrættet - eller nyd en eftermiddag i det hvide sand med udsigt til de flotte, farverige surfere, som elsker kampen med vinden og bølgerne - og som nok ikke har noget imod tilskuere!

Naturen er en kraftfuld partner i Hvide Sande. 

WATERZ

Vandsports-temauger uge 19-26 & uge 36-39. Prøv windsurfing, kajak, vandski og kite. 4 personer DKK 295,-. 

Kabelpark - 1,5 times vandski-intor mandag - onsdag:

Alle kan stå på vandski - og hvis du ikke kan, ka´du lære det!

Efter opvarmning og en kort introduktion på land, får du stille og roligt lov at starte på kabelbanen, med nedsat hastighed. Instruktøren hjælper med at undgå de typiske fejl, og du oplever lynhurtigt, hvor fedt det er at køre ned af langsiden.

Du behøver ingen forudsætninger, og ska´bare medbringe badetøj og håndklæde. Våddragt, vest og hjelm er inkluderet. Det blir du nødt til at prøve 

Kontakt:
Kabelpark
Aqua Sports Zone
Gytjevej
6960  Hvide Sande
Telefon: +45 3029 2626

West Wind Hvide Sande - 2 timers windsurf-intro:

Lyst til at prøve at windsurfe? - så er into´en her noget for dig.

Du kommer nemt og sikkert på vandet, og lærer at holde balancen på boardet. Og så får du love at føle trækket fra vinden i sejlet, og lærer hvor nemt det egentlig er at styre.

Det hele foregår på lavt vand, tæt under land. Alt, du skal medbringe på intro´en er badetøj, håndklæde, og noget fodtøj der kan tåle at komme i vand. Våddragten kan du låne af os.

Kontakt
West Wind Hvide Sande Nord
Gytjevej 15
6960  Hvide Sande
Tlf: +45 9731 2599
Mobil: + 45 4061 7559
 
4-ELEMENTS Hvide Sande: Kitesurfing - Intro-Kurs Montag-Mittwoch:

Lær at tæmme drager! Introkurset er for både børn, voksne og pesionister.

På intro-kurset får du en undervisning i grundlæggende kitekontrol og sikkerhed. Du vil hurtig lære, at mestre kræfterne i vinden. Det er super sjovt, at styre en kite. Kurset foregår på stranden. Vi stiller med alt nødvendigt udstyr. Du skal bare have tøj til dagens vejr, solbriller og noget fodtøj med.

Kontakt:
Jesper Thomsen
4elements.no
Mobil: +45 2980 1928 

West Wind Bork Havn: 2 timers kitesurfing kursus, mandag-onsdag 

Vil du mærke fascinationen af en kitesurfer tur?

I løbet af denne introduktion får du mulighed for, at håndtere en kite helt selv og få et førstehåndsindtryk af, hvad kitesurfing egentlig handler om. Vi gennemgår teori og sikkerhedsforanstaltninger, og så prøver vi at kitesurfe. At forstå den grundlæggende teori er et meget vigtigt første skridt, og baggrunden for at blive i stand til at styre en kite. Introduktionen foregår på land, og du behøver ikke nogen forudgående viden. Kom i praktisk overtøj ( alt efter vejret ) - og vi vil sørge for resten.

Kontakt:
West Wind Bork Havn
Bryggen 10-12
6839  Hemmet
E-Mail: info@westwi...

HFL - Holmsland Fritids Laug - Kajak

Alle er velkommen til at prøve at sejle KAJAK fra 14. maj ( bemærk kun onsdage ) fra kl. 18.00 hvis vejret tillader det. Kajak er for hele familien.

Vi har kajakker med alt tilbehør incl. svømmeveste, som kan lånes til en smuk aftentur på Stadil Fjord. Der vil komme erfarne kajakroere, som vil " undervise" gæsterne. Vi følges ad på hele turen, vi tillader ikke, at roerne roer ud alene.

Medbring tøj og sko der kan tåle vand.

Vi glæder os til at se Jer!

Kontakt:
HFL - Holmsland Fritids Laug
Røjklit Havn
Røjklitvej 14, Kloster
6950  Ringkøbing
Tilmelding til Esther Larsen.
Mobil: + 45 2929 9761 

Del denne side

WATERZ

WATERZ er et stort internationalt arrangement indenfor water board sportsgrenene: windsurfing, wakeboarding, kiteboarding og SUP (stand up paddle) med udgangspunkt i de flotte omgivelser i Hvide Sande ved den jyske vestkyst.