Søndervig

Søndervig er en af de mest populære feriebyer ved Vesterhavet. Og med en beliggenhed helt ud til havet, tæt på fjorden og midt i de eventyrlige klitter er mulighederne for en hyggelig ferie da også noget nær optimale. Udover den smukke natur byder Søndervig på shopping, spisesteder, fortovscafeer og sjove aktiviteter for børn dagen lang.

Kendt som en af de bedste på den jyske vestkyst, tiltrækker badestranden hvert år vandglade turister i litervis. Den hyggelige badeby i smørhullet mellem fjorden og Vesterhavet har da også et rigt udvalg af overnatningsmuligheder. Feriehuse i første klitrække, hjemlige Bed & Breakfasts, ferieboliger og en campingplads. Her er noget for enhver smag.

Søndervig - en skøn badeby

Søndervigs historie som badeby går mere end 100 år tilbage, men byen er i dag en moderne badeby med alle bekvemmelighder.

Her er dejlige, brede sandstrande, gode toiletforhold, også for handicappede, samt udsigtspunkt og nedgang til stranden for kørestolsbrugere eller barnevogne. 

Turen til stranden og vandet skal være en god og sikker oplevelse! Så følg de danske nationale regler og gå kun i vandet, når forholdene tillader det. Følg baderådene når du går i vandet. Du kan læse dem her Livredderne er på stranden i perioden fra  20.6. til 13.8.2016. 

Her kan du læse mere om Søndervig

Søndervig er kendt for sine gamle badehoteller og sommerhuse, men der er også mange spændende og sjove aktiviteter, du kan give dig i kast med. Vi har samlet ti tips til dig.

Gæster i Hvide Sande og Søndervig har nu mulighed for at logge sig på et gratis trådløst netværk (Free Wifi).

Nu er det også muligt for kørestolsbrugere at komme på stranden i Søndervig – ligesom det er blevet lettere at tage barnevognen med ned i vandkanten.

Når sandslotte bliver til kunst

Skal der være aktivitet i ferien?

Hold ferie sammen med din hest.

Søndervigs historie som badeby rækker mere end 100 år tilbage til dengang, det kun var bedsteborgerskabet, der havde råd til den luksus, det var at tage på badehotel. 

Engang var her badehoteller for de mere velstillede i samfundet.

Houvig ligger i det vestjyske klitlandskab fem kilometer nord for badebyen Søndervig. Det er et roligt og naturskønt område med en flot strand, en økologisk gårdbutik og et stort bunkeranlæg fra 2. verdenskrig.

Lyngvig Fyr er det sidst-byggede fyrtårn langs den jyske vestkyst. Fyret blev bygget i 1906 og tændtes første gang den 3. november.

Oplevelser i klitterne er noget af det, der gør en ferie ved Vesterhavet til noget helt særligt.

En forårsdag, en gråvejrsdag - og måske sidst på dagen, når solen går ned. En tur på stranden er altid skøn. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og modtag eksklusive tilbud og tips til jeres ferie ved Hvide Sande. 

 
 

Vild med shopping?

Se filmen om ægteparret Dorthe og Jens, som med stor passion driver en gårdbutik nær Søndervig.

Del denne side