Ridning ved Vesterhavet og fjorden

Ridning i naturen omkring Ringkøbing Fjord er en oplevelse i særklasse. Du fornemmer at være i balance med dig selv, din hest og den omgivende natur. Og det helt særlige er, at andre dyr også oplever dig og din hest som en del af naturen. Så fra hesteryg kommer du helt tæt på dyrelivet ved Vesterhavet og fjorden.

Du kan ride i klitterne, plantagen eller langs stranden. Eller på en bane, hvor far og mor kan være lige i nærheden. Flere steder arrangeres rideture og baneridning, mest på islandske heste, og både øvede og uøvede kan være med. 

Ridning langs Vesterhavet Video

Søg inspiration og få konkrete forslag til oplevelser, som passer til dit humør - er du til gys, hygge, underholdning eller lidt af det hele så har vi oplevelser, der passer. 

Oplev den vestjyske natur fra hesteryg. 

Rid i solens sidste stråler – på en lang hvid sandstrand.

Hold ferie sammen med din hest.

Find det heste-center eller den ride-gård, der ligger nærmest eller det, der passer bedst til ønskerne.

Området omkring Hvide Sande og Ringkøbing Fjord er som skabt til cykeloplevelser.

En række cykelruter bringer dig rundt i landskabet til alle de gode steder ved bl.a. Hvide Sande, Søndervig, Ringkøbing, Vesterhavet og rundt om fjordene. 

En forårsdag, en gråvejrsdag - og måske sidst på dagen, når solen går ned. En tur på stranden er altid skøn. 

Ringkøbing Fjord-området er et af Danmarks absolut bedste til Windsurfing. 

Rid rundt om Danmarks største fjord på fem dage. Ud af det barske klit- og hedelandskab vokser kultur-, smags og naturoplevelser, som nydes undervejs.

Naturen er en kraftfuld partner i Hvide Sande. 

Del denne side