Gratis Wifi i Hvide Sande og Søndervig

Gratis Wifi i Søndervig og Hvide Sande
Gæster i Hvide Sande og Søndervig har nu mulighed for at logge sig på et gratis trådløst netværk (Free Wifi), der er blevet etableret i byerne.

Gratis wifi betyder, at man ikke bliver overrasket over sin telefonregning, når man kommer hjem, og samtidig har man muligheden for at blive informeret om byernes mange aktiviteter, forretninger og spisesteder mens man har behov for det. Vil du gerne vide, hvordan man logger ind? Læs mere her

             

Dækningsområde i Hvide Sande

Wifi Netværket vil dække fra havneområdet nord for slusen, forbi Fiskeriets Hus og turistkontoret, over slusen, til butikkerne i midtbyen, og ned på Sydstranden i Hvide Sande. Det betyder, at hele den centrale del af byen er dækket af gratis Wifi til glæde for alle gæster.

Wifi I Hvide Sande

Dækningsområde i Søndervig

Søndervig er sammen med Hvide Sande de første to byer i Danmark, der tilbyder gratis internet til gæsterne. I Søndervig går dækningen fra Stranden på badevej over til parkeringspladsen ved Super Best, og op forbi Danland i Søndervig.

Wifi Dækning I søndervig

Sponsorer af det Gratis Wifi i Hvide Sande og Søndervig

Netværket er skabt i samarbejde blandt Holmsland Klit TuristforeningHavnen A/S, Fiskeri LAG, Foreningen Havnen i Hvide Sande, Søndervig Centerforening, Erhvervssamvirke Vest og Ringkøbing Fjord TurismeDansk Kabel TV står bag den tekniske løsning og vil varetage driften. 

Del denne side

Hvide Sande Havn er byens nerve og livsgrundlag. Nu skal den største investering i havnens historie sætte gang i nye maritime projekter.

Søndervigs historie som badeby rækker mere end 100 år tilbage til dengang, det kun var bedsteborgerskabet, der havde råd til den luksus, det var at tage på badehotel. 

Feriehus, husbåd, campingplads, shelter, hotel eller bed & breakfast. I Hvide Sande og Ringkøbing Fjord-området har du valget imellem mange forskellige overnatningsmuligheder. 

Hvide Sande er byen med stoute fiskere i arbejdstøj, lyseblå fiskekuttere, hvide sandstrande og en farverig surf-kultur. Byen ligger midt på den smalle landtange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Badebyen Søndervig rummer både historisk charme og alle moderne faciliteter. Den nemme adgang til havet og sandstranden har givet byen tilnavnet "Porten til Vesterhavet".

Her er alt hvad du har brug for at vide, før du booker din ferie ved Vesterhavet.