Fiskeri

Hvide Sande-området er enhver lystfiskers våde drøm. Her er vand overalt, og derfor også rigtig mange fisk af enhver art. Prøv for eksempel kræfter med Skjern Å-laksen, Vesterhavets kæmpe havtasker eller de tøndevis af sild, der hvert forår valfarter ind i fjorden igennem slusen i Hvide Sande.

Lige meget om du er gammel og garvet eller en famlende nybegynder, har Ringkøbing Fjord-området med garanti et fiskespot, der passer perfekt til dig. Indenfor ganske kort afstand har du både Vesterhavet, Ringkøbing Fjord, Skjern Å og Put & Take-søer at boltre dig i. Og husk: Man må aldrig gå ned på udstyr! Er fiskestængerne og maddingen glemt derhjemme, er der velassorterede grejbutikker i Ringkøbing, Tarm, Skjern og Hvide Sande.

Frisk fisk fra Nordsøen, tilberedt af kokke, der har respekt for den gode råvare, og som sætter en ære i at servere det bedste for sine gæster. Det er hvad du møder på de gode restauranter i Hvide Sande-området.

Den årlige sildefestival i Hvide Sande er en fest for både lystfiskere og tilskuere.

Se filmen med Arne, der hver nat drager ud på Vesterhavet fra Hvide Sande.

Læs om de mange muligeder, du har for at fiske fra strand, mole og kutter i Hvide Sande-området. Èt af Danmarks bedste og mest alsidige steder for lystfiskere.  

Hvert år besøger mere end 300.000 gæster fiskepladserne rundt om Ringkøbing Fjord. Læs om de nye og gode forhold ved slusen i Hvide Sande. 

Der er – næsten – fangst-garanti!

Skjern Å-laksen er en af de absolut mest eftertragtede fisk for lystfiskere i Danmark.

Her er ikke så mange bølger. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og modtag eksklusive tilbud og tips til jeres ferie ved Hvide Sande. 

 
 

Ny service til lystfiskere og surfere i Hvide Sande.

De vidunderlige fiskeforretninger

Butikkerne i Hvide Sande-området har kompetent personale, som er klar til at rådgive dig, og de har et bredt udvalg af mærkevarer og gode tilbud.

Lystfiskeri rundt om Ringkøbing Fjord

 

 

Feriehus, husbåd, campingplads, shelter, hotel eller bed & breakfast. I Hvide Sande og Ringkøbing Fjord-området har du valget imellem mange forskellige overnatningsmuligheder. 

Del denne side