Cykelferie ved Ringkøbing Fjord

Fra cyklens saddel er det nemt at komme rundt og opleve den særprægede natur ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her støder du på alt fra klitter, hede, enge, og fjorde samt et rigt fugleliv. Flottere cykelruter fås ikke i hele Danmark.

Vi garanterer ikke medvind på cykelstierne, men vi kan love, at landskabet er absolut cykelvenligt, og at der er masser af oplevelser at hente undervejs. Hvide Sande har ferieoplevelser for livsnyderen, surferen, veninderne på weekendtur, børn på to hjul og for den modne lystfisker. Udforsk Danmarks vestkyst med vind i håret og hænderne på styret.

Søg inspiration og få konkrete forslag til oplevelser, som passer til dit humør - er du til gys, hygge, underholdning eller lidt af det hele så har vi oplevelser, der passer. 

Cykelturen i fjordlandskabet omkring Vest Stadil Fjord og Stadil Fjord er ikke mindst for fuglekikkere. Man kan se tusindvis af fugle der spiser og hviler her på vej til og fra Svalbard. 

Cykelturen de 100 kilometer rundt om Ringkøbing Fjord er for de trænede. Til gengæld får man en af de smukkeste og mest afvekslende cykeloplevelser i Danmark.

Denne cykelrute fører jer til hav og fjord, langs med klitter og marker og forbi steder, hvor de gode oplevelser venter.

Turen her går fra sommerlandet over det typiske vestjyske landskab til et særpræget og imponerende naturområde: Vest Stadil Fjord.

Cykelferie ved Vesterhavet

Cykelruterne langs Vesterhavet og omkring Ringkøbing FJord er vidt forskellige. Oplev Vestjylland på cykel og køb en færdigpakket cykelferie og endags cykeludflugter hos Bike Fun Tours.

Gode mountainbikeruter i Ringkøbing Skjern Kommune. Se ruterne her.

Femhøjesande Plantage
Momhøje Naturcenter
Haunstrup


Hvide Sande har fx havet og klitterne på den ene side af Holmsland Klit og fjorden på den anden. Dette enestående landskab betyder nye naturoplevelser hver dag. 

Hvis du er interesseret i flere cykelruter ved Vesterhavet, så kan du kigge på Panorama ruterne her. 
Stadil ruten 
Mellem hav og fjord 

Naturskønne cykelruter, hvor alle kan være med – både børn og bedsteforældre.

Feriehus, husbåd, campingplads, shelter, hotel eller bed & breakfast. I Hvide Sande og Ringkøbing Fjord-området har du valget imellem mange forskellige overnatningsmuligheder. 

Danmarks ældste cykelsti mellem Ringkøbing og Søndervig er naturskøn og afslappende - ligesom i ”gamle dage”.

I 2013 blev den nye cykelsti langs fjorden fra Bork Havn til Skjern Å lavet, stien løber ugeneret gennem smuk og afvekslende natur i det rolige landskab langs fjorden, så man det meste af tiden kan se fjorden.

Der er rig mulighed for at leje cykler ved Hvide Sande

På følgende steder findes plejestationer for cykler. Infostandere, plejestationer og pumper.

Skovturen er ruten hvor man kommer i læ for vinden - plantagerne hjælper med dette.

Dejbjergruten går gennem små landsbyer, forbi gårde og hyggelige samfund med rester af tidligere beboelser.

Hedeturen er meget lang og går gennem et skønt, varieret landskab med bløde bakker og sandede jorder, som er en del af de bakkeøer, der opstod under forrige istid.

Sæt alle sanser i gang og duft, smag, se og oplev på turen langs vestkysten i Jylland.

Del denne side